Sivut

INFO

BLOGIN SISÄLTÖ

Arkielämä rakentuu on perhe-elämästä, työntouhusta, harrastuksista, sosiaalisista kontakteista. Ja näiden asioiden puitteissa tuotetaan blogiin sisältöä.

Blogissa on tarkoitus jakaa omakohtaisia arkielämän kokemuksia, ei-tieteellisten testailujen tuloksia ulkoilmaharrastuksiin liittyvistä välineistä.

Välineisiin liittyvät pohdinnat, kokemukset ja testailut ainakin pyritään rajaamaan koskemaan välineitä, joita tulee jollakin tasolla käytettyä erilaisissa ulkoilmaharrastuksissa.  

Välineiden taso on hyvinkin vaihteleva, sillä teen hankintani kaikenlaisista liikkeistä. Riippuen tarpeesta, halutusta merkistä tai erityisestä laadusta sekä tietenkin käytettävissä olevista euroista, niin tarvittava väline voi löytyä halpamyymälästä tai sitten alan erikoisliikkeestä.

Aiheiden suhteen ote voi kuitenkin olla lipsuva. Mutta eihän sole niin nuukaa, emmä ota tästä sen kummempaa ressiä. Näillä mennään!

MUUTAMA RIVI MINUSTA

Vapaa-aikana minua erityisesti innostaa kaikenlainen ulkoilu ja liikunta. Välillä liikutaan lihasvoimin, välillä taas liikkuminen tapahtuu moottoripelillä. Ulkosalla tulee vietettyä aikaa enemmän ja vähemmän aktiivisesti näiden touhujen parissa: leijahiihto, varjoliito, moottorikelkkailu, talvikalastus, kesäkalastus, snorklaus, luonnossa samoilu, metsästys, latuhiihto, umpihankihiihto sekä laskettelu.

Ulkotouhujen lisäksi olen kiinnostunut laaja-alaisesti kaikenlaisista palvelukokemuksista. On mielenkiintoista tuumailla kuinka erilaisissa palvelutilanteissa ja kohtaamisissa onnistuttiin; mikä meni hyvin, mikä meni huonosti, mitä olisi voinut tehdä toisin, minkälainen tunne tilanteesta jäi, mitä itse voin oppia ko. tilanteesta jne.